Chocolate ENG-ES (Ramon Morató) BO023

93,40 € (99,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

Chocolate ENG-ES (Ramon Morató) BO023

93,40 € (99,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
In dit boek presenteert Ramon Morato ons een synthese van alle kennis die hij in zijn bezit heeft en die de afgelopen jaar enkel groter is geworden.
Hij toont ons de meerdere manieren voor de echte ster in dit boek toe te passen en te combineren, namelijk chocolade.
 
De inhoud van dit boek - dat duidelijk verdeeld is in verschillende delen - maakt het mogelijk om de diverse en verschillende producten up te daten en ons voorzien van ideeën voor het creëren van nieuwe producten.
Professionals zullen uitzonderlijke resultaten en een enorme voldoening uit het toepassen van de recepten in dit boek verkrijgen.
 
Dit boek bevat meer dan 416 pagina's, 200 recepten met stap voor stap foto's van de belangrijkste technieken van de voorbereiding, 18 cakes en individuele taarten, 24 pralines, 10 turrons, 5 hapjes, 8 desserts voor restaurant, 7 petit fours en 8 pralines voor restaurants.
Het bevat ook studies over mousses, truffels, vullingen, grondstoffen en alle informatie over de belangrijkste technieken in chocoladebewerking.
 
  • Dit boek bestaat alleen in het Engels & Spaans! 
 
 
 
Bestel Stel een vraag