Chocolates and confections ENG: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner (Peter P. Greweling, CIA) NIB228

71,00 € (75,26 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

Chocolates and confections ENG: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner (Peter P. Greweling, CIA) NIB228

71,00 € (75,26 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
Chocolade bewerking en het maken van snoep is populairder en makkelijker dan ooit.
Dit boek combineert artisanale technieken met eenvoudige uitleg over de theorie, wetenschap en formules die gebruikt worden.
Daarnaast bevat dit boek ook fundamentele informatie over de functie en gebruik van ingrediënten functie, chocolade verwerking en ambachtelijke productietechnieken.
Professionals en amateurs vinden formules en variaties voor prachtig en heerlijk gebak met inbegrip van zuivel gebaseerde centra, kristallijne en niet-kristallijne suikerwerk, snoep, notenrepen en luchtig gebak.
 
Deze herziening van het eerste deel biedt dezelfde uitgebreide inhoud, bedrijfszeker formules, en stap-voor-stap instructies die lezers verwachten, samen met de allerlaatste informatie en richtlijnen.
 
  • Dit boek bestaat enkel in het Engels.
Bestel Stel een vraag
Blog artikels