Machines

Mayku FormBox

Mayku FormBox

Veel Chocolate World klanten waren reeds op zoek naar een vergelijkbare oplossing dus met trots kondigen we aan dat Chocolate World en Mayku een samenwerking op punt hebben gesteld om een antwoord te bieden!

Toestel M1256, een compacte vacuüm vormmachine, nieuw in ons assortiment, kan u gebruiken om op een snelle en efficiënte manier prototypes te maken voor exclusieve modellen. In een mum van tijd heeft u een model gemaakt in een flexibele vorm waardoor u een staal in chocolade kan maken.

Dit chocolade model kan uw klant of partner overtuigen om te investeren in een op maat gemaakte matrijs en exclusieve polycarbonaat vormen van Chocolate World.

Dit toestel is alsook erg handig voor het trekken van ongebruikelijke vormen die gebruikt kunnen worden bij het maken van show-pieces en exceptionele creaties.

Als kers op de taart kan u met deze vacuüm vormmachine toffe en unieke modellen maken voor eenmalige evenementen waarop u snel moet reageren en het wachten op de aanmaak van een matrijs niet aan de orde is.