Machines

Opties voor automatische tempereertoestellen

Opties voor automatische tempereertoestellen

Optimaliseer uw rendement met de verschillende opties voor uw automatisch tempereertoestel!


M1300E doseersysteem

M1300E

De doseerkop verdeelt de chocolade over de vorm. Dit bespaart de gebruiker tijd aangezien hij de chocolade niet handmatig hoeft te schrapen.

Tevens garandeert dit een hygiënische verwerking.

De standaard uitvoering beschikt over twee doseerplaten (indeling 3x7 en 3x8), een vormgeleidingssysteem dat op de triltafel is geïnstalleerd, een verwarmde schraper en een doseereenheid. Andere vormindelingen op aanvraag.


M1300A overtreklijn

M1300A

Overtreklijn met dubbel chocoladegordijn, trilstation,aanpasbare blaasunit, ontstaarter, transportband met papierrol (breedte 200 mm).

M1300A gestockeerd

De overtreklijn - ook wel enrobeerlijn genoemd - is ontwikkeld om het ambachtelijke, arbeidsintensieve overtrekken van vullingen te vereenvoudigen.

De dikte van de chocolade wordt bepaald door enerzijds het trilstation (aanpasbaar in intensiteit) en anderzijds door middel van de blaaseenheid.

Deze laatste is zowel regelbaar in hoogte als in intensiteit. Aan het einde van de lijn komt het product terecht op een band met voedingsgeschikt papier.

Middels een draaiknop wordt de snelheid van de band geregeld, aangepast aan het product en het aantal werknemers.

  • Stroomvoorziening: 0,5 kW, 220V monofazige stroom (rechtstreeks verbonden met tempereermachine)
  • Afmetingen:
  • Gestockeerd: 500 mm x 530 mm x 1755 mm
  • Operationeel: 1740 mm x 530 mm x 1260 mm
  • Gewicht: 72 kg

Truffelgrill M1300B & truffelmolen M1300C

De truffelgrill is vergelijkbaar met de standaard overtrekband, maar na het overtrekken, trillen en blazen, komen de overtrokken truffels terecht op een automatisch draaiende truffelmolen, voor homogene decoratie van de truffels.