Verwarmd spuitpistool voor chocolade 'hotCHOC' M1268

445,00 € (538,45 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

Verwarmd spuitpistool voor chocolade 'hotCHOC' M1268

445,00 € (538,45 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
Verwarmd spuitpistool “KREA Swiss”
 
  • Voedselgeschikt
  • 220V - 50/60 Hz compatibel monophase/ 40W (110V op aanvraag)
  • Container capaciteit: 550 ml
  • Neus: Ø 0,6 mm en beschikt over een buigbaar verlengstuk
  • Gewicht: 1,6 kg
 
Het hotchoc spuitpistool is een verwarmd spuitpistool voor chocolade.
 
Het is speciaal ontworpen om een mengsel van 50% chocolade / 50% cacaoboter te sprayen bij een temperatuurbereik van 28°C - 35° C. De speciale verwarmingseenheid en isolatiehuls die de mondstuk omhult, houdt de chocoladevloeistof warm en de isolatie van de container vertraagt  het afkoelen. De krachige 40W uitvoering en de spuitpistons maken het mogelijk om een dunne laag aan te brengen, met minimale overspray of geluid in vergelijking met andere spuit- en airbrush systemen.
 
Met deze elektrische chocoladespuit kan u vingerafdrukken bedekken, een fluwelen / bevroren effect vormen, vormen voorbehandelen of bespikkelen, of dikke chocoladelagen aanbrengen op cakes & gebak, enz. Dit is een tool voor elke professionele chocolatier of banketbakker.
 
  •  Lost problemen met verstopte spuitmonden op dankzij de verwarming en isolatie van het mondstuk
  •  Dankzij de containerisolatie werkt u tot een uur zonder bijverwarmen.
  •  Preciese spray patroon  met minimale overspray.
  •  100% voedingsgeschikt.
  •  Eenvoudig, betrouwbaar en makkelijk te gebruiken - geen perslucht nodig.
  •  Dankzij de aanpasbare sprayintensiteit kunt u ook prachtige fluwelen effecten creëren zonder uw meesterwerk van tafel te blazen.
  •  Kan ook worden gebruikt voor het werken met verschillende materialen / temperaturen dan die welke worden aanbevolen, zoals glazuur of andere materialen met een laag viscositeit. Prestatie en resultaten zullen dan verschillen.
 
Aanvullende tip: Als u 100% cacaoboter spuit, let er op dat een hoge temperatuur de spuitafwerking aanzienlijk zal doen afnemen, waardoor druppels worden gevormd. Bij gebruik van het meegeleverde R6 ronde mondstuk is de optimale temperatuur van de cacaoboter 28°C - 32°C. Als u wenst te sprayen bij een hogere temperatuur (tot 42 °C), koop dan de kleinere R4 ronde mondstuk. Spuiten boven de 42 °C wordt niet aanbevolen. Koop het optionele R4 ronde spuitstuk bij het spuiten van 100% cacaoboter boven 32 °C.
 
Elke hotCHOC wordt geleverd met een 550 ml container, gebogen spuitvergroting, nozzle-verwarmingseenheid, isolatiemuffen van de container en verwarmingseenheid en een rond jetmondstuk R6.
 
 
 
Artikel lengte
290 mm
Artikel breedte
110 mm
Artikel hoogte
205 mm
Bestel Stel een vraag
VIdeo's