Le Labo du Chocolatier FR (Davide Comaschi) BO114

120,00 € (127,20 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

Le Labo du Chocolatier FR (Davide Comaschi) BO114

120,00 € (127,20 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
'Alweer een chocoladeboek?' zou je kunnen denken. Een goed punt, maar dit boek is veel meer dan zomaar een receptenboek!'
 
Het Atelier van de Chocolatier biedt meer dan 270 eenvoudige, concrete en praktische recepten die het volledige spectrum aan confiserie bestrijken (van bonbons en truffels tot snackbars...). Bereidingen met een korte, middellange of lange houdbaarheid, geïnspireerd op de vijf kleuren chocolade van Callebaut en uitgevoerd in verschillende chocoladesoorten. De trotse groep Callebaut Chefs heeft krachten en expertise gebundeld om harten te veroveren en inspiratie, motivatie en kennis te brengen aan iedere ambachtelijke chocolatier en chef, of je nu een beginner bent of je chocoladebedrijf verder wilt laten groeien.
 
Met bijdragen van de Callebaut Chefs Tribe
Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno en Ryan Stevenson
 
Bestel Stel een vraag
Blog artikels