Chocolate ENG (Pierre Hermé) BO093

46,18 € (48,95 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

Chocolate ENG (Pierre Hermé) BO093

46,18 € (48,95 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
De beroemde Franse patissier Pierre Hermé toont zijn artistieke meesterschap in deze hommage aan chocolade door middel van recepten die de diversiteit van het favoriete ingrediënt van de wereld in al zijn vormen benadrukken. De meester patissier Pierre Hermé, bijgenaamd "Picasso van het gebak" door het tijdschrift Vogue, heeft een revolutie teweeggebracht in de traditionele banketbakkerij. Onverzadigbaar creatief, keert Hermé in dit nieuwe volume terug naar zijn eerste passie-chocolade.
 
Dit werk, dat zijn gepassioneerde liefdesrelatie met de veelzijdige cacaoboon weergeeft, onthult gedurfde creaties die de kenmerkende vernieuwende stijl van de beroemde patissier laten zien, die het domein van de patisserie heeft getransformeerd. Het bevat vijfendertig recepten, van originele combinaties zoals chocolade, banaan en gembercake of chocolade en citroenmadeleines tot rijke, iconische desserts zoals zijn Infiniment Chocolat Baba Cake, Infiniment Chocolat Macaron, of yuzu-smaak Éclair Azur. Na een intense, synergetische samenwerking met fotograaf Sergio Coimbra, brengt dit unieke boek een eerbetoon aan de zuiverheid en eenvoud van chocolade en de verschillende vormen en texturen. Onder Coimbra's lens wordt elk facet van chocolade in zijn essentie vastgelegd, waardoor de lezer wordt verleid om te genieten van de talloze lekkernijen die het buitengewone chocolade-repertoire van Pierre Hermé vormen.
 
  • Hardcover
  • 320 pagina's
  • Engels
 
Bestel Stel een vraag