Play ENG (Escuela de pasteleria del Gremio de Bercelona) BO037

16,04 € (17,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad

Play ENG (Escuela de pasteleria del Gremio de Bercelona) BO037

16,04 € (17,00 € Incl. BTW) Leverbaar uit voorraad
Een macaron die lijkt op een yo-yo, snoep knikkers, een piraat praline, tennisballen uit marsepein,... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat de lezers in dit bijzondere boek vinden.
Het is niet een kwestie van het bagatelliseren van de nobele handel van gebak, noch voor het aanvallen van het traditionele gebak en petit-fours.
De grote zoete buffetten, de elegantie en het historische belang van traditionele specialiteiten namelijk het goede oude gebak, hebben altijd een blijvende plaats in de gastronomische wereld.
Om deze reden is er geen incompatibiliteit met het verkennen van nieuwe paden, zoals die van 'fun gebak'.
 
De leerkrachten uit the Pastry Guild School van Barcelona, geleid door hun directeur Olivier Fernández, nodigen ons uit om te spelen, het gebruiken van onze verbeelding, om in een open en hartelijke sfeer patisserie te creëeren.
Deze houding is sterk gerelateerd aan de nieuwe fase waar deze school naar aan het evolueren is – een liberalisering, non-conformistische leeftijd, evenals het verenigen van nieuwe trends, stijlen en manieren, van begrijpen en beoefenen van   het maken van gebak.
Ongetwijfeld, een moderniseringsfase, een moment om de lessen te updaten en kijken naar de toekomst, maar altijd met inachtneming van de traditie en basisvoorwaarden.
 
Dit kort boek  is een goed voorbeeld van de creatieve en hervormingsgezinde mentaliteit van de jonge, professionele groep van leraren van deze school in Barcelona.
 
Dit boek bestaat alleen in het Engels en Spaans!
Bestel Stel een vraag