Vormen

Nieuwe chef's signature vorm

in samenwerking met

CHEF MATÍAS DRAGÚN

Chocolate World lanceert met trots een gloednieuwe chef signature vorm: CW12167 - Cacao DNA, ontworpen in samenwerking met de Argentijnse chef Matías Dragún.

Matías is een internationaal gerenommeerde patissier en chocolatier met meer dan 20 jaar ervaring. Zijn carrière bracht hem al naar Frankrijk, de VS en Italië, en vandaag leidt hij zijn eigen atelier in Buenos Aires. Als medeoprichter van het succesvolle online leerplatform Pastelería y Ciencia inspireert hij wereldwijd duizenden studenten met zijn wetenschappelijke en creatieve aanpak.

De nieuwe vorm 'Cacao DNA' is geïnspireerd op het idee van evolutie. Het ontwerp contrasteert tussen glad en getextureerd en brengt zo het creatieve spanningsveld tussen eenvoud en complexiteit tot leven. Chef Matías combineerde zijn twee favoriete collecties van Chocolate World, de gladde halve bollen en de gefacetteerde vormen, in één uniek ontwerp. Het resultaat is een elegante, veelzijdige vorm die elke chocolatier de vrijheid biedt om visueel en technisch te verrassen.

De nieuwe vorm CW12167 Cacao DNA is vanaf NU beschikbaar op onze website.