Technieken

Exclusieve transferts

Exclusieve transferts voor chocolade

Bij Chocolate World kan u terecht voor exclusieve transferts, met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of uw eigen creatief design. Maak uw keuze uit het uitgebreide kleurenpallet en combineer tot 4 kleuren per design.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige grondstoffen zijn de exclusieve transferts van Chocolate World geschikt voor gebruik op alle types en kleuren chocolade.

Onze exclusieve transferts zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende afmetingen: zo kan u ze bijvoorbeeld gebruiken in magneetvormen van Chocolate World, of u kan ze op maat versnijden voor het individueel decoreren van overtrokken pralines.

Exclusieve transferts bestellen gaat heel eenvoudig: bezorg ons via e-mail uw design of logo, samen met de gewenste afmetingen. Vervolgens ontvangt u van ons een digitale drukproef ter goedkeuring. Eens dit voorstel door u is goedgekeurd, worden uw exclusieve transferts gedrukt en versneden in de gewenste maat.

De minimumoplage per design hangt af van de grootte van de transfert: 420 stuks indien voorgesneden voor gebruik in een magneetvorm, of 150 stuks bij een afmeting van 300 x 400 mm.

Alle beschikbare afmetingen en richtprijzen kan u hier nalezen.

Wil u chocolade personaliseren in kleinere oplages? Lees dan zeker onze ‘Chocolate Artist’ blog!