Nieuws

Collectie 2023

Chocolate World presenteert

de nieuwe vormencollectie 2023!

Bekend en toch ook niet, traditioneel maar toch ook modern, sprankelend en strak…het is een uitdaging om onze nieuwste collectie 2023 te omschrijven.

We hebben ons dit jaar laten leiden door jou, we zijn verschillende samenwerkingen aangegaan, hebben geluisterd naar jouw noden én we gaan mee met de tijd.

Wat wil dit juist zeggen? Sommige vormen kunnen je bekend voorkomen aangezien we gestart zijn met pre-lanceringen, waarbij we een aantal nieuwe vormen vroeger lanceerden dan deze officiële presentatie van de nieuwe collectie. Dit omdat we niet achter het digitale tijdperk willen aanlopen maar mee wandelen en deel uitmaken van dit gebeuren.

Een mooie kans voor ons om nieuwe seizoensvormen tijdig voor te stellen!

Toch houden we ook van de traditie om jaarlijks een lancering te organiseren om zo onze nieuwste collectie volledig te presenteren.

We luisterden naar jou: er zijn nieuwe facetvormen, er is een uitbreiding van het assortiment one-shot-friendly vormen en we hadden verschillende samenwerkingen die prachtige nieuwe resultaten voortbrachten.

Genoeg verteld, tijd om te zien:

Wat is er beter dan zo’n nieuwe vorm in je handen te hebben? Je bent altijd welkom in onze showroom van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.

Woon je te ver, bezoek ons op 1 van de beurzen in Parijs, Dubai of Singapore, meer informatie vind je hier.

Zorg dit najaar voor een gevarieerd assortiment en laat zo het brede publiek tot jou komen!